IANTD

Technisch duiken is de “extreme” tak van het duiken, waarbij ervaren en gebrevetteerde duikers veel dieper gaan dan de meeste duikers. Voor technisch duiken is aanzienlijk meer duikuitrusting en opleiding nodig om de bijkomende risico’s die dit soort duiken met zich meebrengt te kunnen beheersen. Tecduiken is niet voor iedereen geschikt, maar voor degenen die vragen om uitdaging zijn de IANTD (International Association of Nitrox and Technical Divers) cursussen het antwoord.

Rebreather Initiatie

Rebreather Initiatie

Volg eens een rebreather initiatie cursus om de voordelen en nadelen van een rebreather te ervaren

Rebreather Ervaring

Rebreather Ervaring

Waag je sprong van open circuit naar rebreather duiker (mogelijk met Triton mCCR of AP Inspiration eCCR)

CCR ART Diver

CCR ART Diver

Maak verantwoorde rebreather duiken tot een diepte van 45 msw (mogelijk met Triton mCCR of AP Inspiration eCCR)

O'Dive Doppler Technicus

O'Dive Doppler Technicus

Maak kennis met het Azoth O'Dive Doppler-systeem dat microbellen detecteert en jouw (technisch) duikprofiel helpt optimaliseren.

IANTD Advanced Nitrox

Advanced Nitrox

De IANTD Advanced Nitrox Diver-cursus vergroot uw kennis van Nitrox als ademgas. Na voltooiing van deze cursus bent u gecertificeerd om nitroxmengsels te gebruiken met meer dan 40% en tot 100% pure zuurstof. Het gebruik van geavanceerde nitroxtechnieken vormt de basis voor versnelde decompressie met verrijkte lucht / nitrox.

IANTD Normoxic

Normoxic Diver

De IANTD Normoxic Trimix Diver-cursus leert je om normoxische (normaal zuurstofgehalte) trimix-mengsels te gebruiken tot een diepte van 60 meter. Normoxic trimix bevat maar liefst 18% zuurstof. Met deze cursus kun je decompressieduiken maken op diepten buiten de limieten voor recreatief duiken, zonder de extra verwarring van diepe luchtnarcose. Dit is de instapcursus voor technisch trimixduiken.

IANTD Cavern Diver

Cavern Diver

Dit programma is bedoeld om duikvaardigheden in een grot te ontwikkelen binnen de grenzen van het doordringen van licht en om te verzekeren dat duikers zich bewust zijn van hun eigen verantwoordelijkheid en in staat zijn tot risicobeheer in omgevingen boven het hoofd.

IANTD Intro cave diver

Intro to Cave Diver

Voor sportduikers die op zoek zijn naar een introductie in de wereld van grotduiken, is het IANTD Intro to Cave Diver-programma de perfecte plek om te beginnen.

IANTD Tec Cave Diver

Cave Diver

Het IANTD Cave Diver-programma is ontworpen om de duiker door alle training te leiden die nodig is om te pannen en duiken uit te voeren in de grotduikomgeving.

Wil je graag meer informatie over bovenstaande cursussen of wens je je in te schrijven, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier