Wil je beginnende duikers mee begeleiden, samen met een duikinstructeur? Vind je het fantastisch om de mensen te zien genieten van hun duik nadat ze een opleiding hebben gevolgd? Geef je ook graag je duikkennis door? Dan wil je misschien wel je eerste stappen zetten in de professionele duikwereld en Divemaster worden.

Als Divemaster mag je groepen begeleiden in het water, helpen bij opleidingen en indien je DSD leader bent, mag je ook DSD zelfstandig geven. Een review afnemen? Dat mag ook als Divemaster. En de opleiding is wereldwijd erkend zodat je overal ter wereld aan de slag kan. 

Wat kan ik doen na de PADI Divemaster cursus?

Na het PADI Divemaster programma kan je deelnemen aan de PADI Instructor Development Course en zo PADI Assistant Instructor of PADI Open Water Scuba Instructor worden. Vraag naar de mogelijkheden!

 Vereisten

  • 18 jaar zijn of ouder
  • PADI Advanced Open Water Diver, Emergency First Response (primaire en secundaire zorg) brevet en Rescue Diver brevet (of gelijkgestelde certificering)
  • Minimum 40 duiken gemaakt hebben bij aanvang

 Theorie via PADI E-learning

Of je nu helemaal vanaf het begin moet leren duiken of al een gebrevetteerde duiker bent, als je op een flexibele manier een duikcursus in je drukke leven wilt inpassen, dan zijn de online PADI-programma's iets voor jou. Je kunt direct beginnen met het theoretische deel van de cursus en dat in je eigen tempo doorwerken via PADI eLearning. Via deze aangename, interactieve lesmethode kun je op elk moment en op elke plaats waar je internetverbinding hebt studeren.

  • Stelt je in staat om te studeren en te leren door te bekijken, te luisteren, te lezen en te reageren met een dynamisch lesprogramma.
  • Biedt een jaar lang toegang tot het lesmateriaal, waarna je onbeperkte toegang krijgt tot een online versie van de cursus.
  • Maakt het mogelijk om op elk gewenst moment contact op te nemen met Scuba College als je een vraag hebt over de lesstof.
  • Maakt het mogelijk om snel het water in te duiken – en wat je geleerd hebt samen met je PADI-instructeur in de praktijk toe te passen.

Via onderstaande banner kan je het E-learning pakket aankopen gelinkt aan Scuba Collega zodat wij jullie kunnen begeleiden. Aankoop E-learning via PADI wordt verrekend in de totaalprijs.

PADI E-Learning Open Water

 Adventure duiken

De training voor PADI Divemaster bestaat uit drie fases: watervaardigheden, kennisontwikkeling en een stageperiode. Het trainingschema wordt opgesteld in samenspraak met de kandidaten en duurt gemiddeld 2 tot 3 maanden. Tijdens dit programma krijg je een ervaren mentor toegewezen uit de professionele staf van Scuba College, bij deze zal je altijd terecht kunnen voor extra informatie en vragen. Deze zal je begeleiden tot een gedreven en professionele PADI Divemaster. 

Scuba College biedt jou een optimale opleiding en daardoor 100% slaagkans! 

Ons aanbod

Volledige set huuruitrusting met duikcomputer

Theorie- en trainingsessies inbegrepen

PADI Divemaster Utimate Crewpack

Certificering

€549

BESTEL NU