Duikers beschrijven de PADI Rescue Diver-cursus doorgaans als de meest uitdagende cursus, maar ook meteen als de cursus die het meeste de moeite waard is. Waarom? Omdat je leert problemen in het water te voorkomen en te managen, en omdat je zelfverzekerder wordt in je duikvaardigheden en dat je daardoor anderen indien nodig de helpende hand kunt bieden. Tijdens de cursus leer je om een betere buddy te worden door vaardigheden gericht op probleemoplossing te oefenen totdat deze een tweede natuur voor je worden. Daarnaast is de cursus gewoon leuk! Het gaat om een serieus onderwerp maar tussen de opleiding door wordt er doorgaans ook heel wat afgelachen.

 Vereisten

  • 12 jaar zijn of ouder
  • Advanced open water diver of 
    Adventure Diver / Junior Adventure Diver (of gelijkgestelde certificering) met voltooide onderwaternavigatieduik 
  • EFR Primaire en Secundaire Zorg training (of gelijkgestelde training) binnen 24 maanden

 Theorie via PADI E-learning

Of je nu helemaal vanaf het begin moet leren duiken of al een gebrevetteerde duiker bent, als je op een flexibele manier een duikcursus in je drukke leven wilt inpassen, dan zijn de online PADI-programma's iets voor jou. Je kunt direct beginnen met het theoretische deel van de cursus en dat in je eigen tempo doorwerken via PADI eLearning. Via deze aangename, interactieve lesmethode kun je op elk moment en op elke plaats waar je internetverbinding hebt studeren.

  • Stelt je in staat om te studeren en te leren door te bekijken, te luisteren, te lezen en te reageren met een dynamisch lesprogramma.
  • Biedt een jaar lang toegang tot het lesmateriaal, waarna je onbeperkte toegang krijgt tot een online versie van de cursus.
  • Maakt het mogelijk om op elk gewenst moment contact op te nemen met Scuba College als je een vraag hebt over de lesstof.
  • Maakt het mogelijk om snel het water in te duiken – en wat je geleerd hebt samen met je PADI-instructeur in de praktijk toe te passen.

Ons aanbod

Theorie via e-Learning

Zwembad oefeningen

Buitenwater scenario's om het geleerde in praktijk te brengen

Certificering

€379

BESTEL NU