Wanne dive with us pagina

 

Ontsnappen naar een andere wereld. Als je duikt met perslucht word je meegevoerd naar een andere wereld met nieuwe kleuren, vormen, structuren, dieren en planten. Wordt sportduiker en ontsnap naar een wondere plek waar je tot rust komt en je inspiratie kunt opdoen.

Je bent al een duiker met een duikbrevet, maar je bent geen lid bij een club, en je zoekt een toffe club om bij aan te sluiten?

Scuba College wil een duikclub zijn waar iedereen welkom is, en die (h)erkend wordt als een toffe en warme, gezinsvriendelijke en laagdrempelige duikclub, met zowel natte als droge activiteiten, zodat aan alle leden alle kansen worden geboden om duikervaring op te doen, terwijl er ook veel aandacht is voor waardevol sociaal contact. Kortom, een club waar mensen zich thuis voelen.

De ervaring leert ons immers dat eens men gebrevetteerd is men ook bij een goed georganiseerde duikclub moet kunnen aansluiten. Je wil toch niet de moeite van je opleiding gedaan hebben om dan alleen op vakantie te gaan duiken, of erger nog, niet meer of bijna niet meer te duiken?

Bij Scuba College Duikclub ben je aan het juiste adres !

Lid zijn van onze duikclub heeft voor jou echt een resem voordelen, neem gerust een kijkje op onze web pagina Over Ons

Als lid van onze duikclub kan je jouw hobby blijven uitoefenen op continue basis, en niet alleen tijdens je zomervakantie bijvoorbeeld!
Democratisch lidgeld (betaalbaar per jaar, lidgeld is pro rata temporis degressief)
Voor alle verder info en vragen, stuur gerust een vrijblijvend mailtje naar

Je bent nog geen duiker maar het spreekt je wel aan om het te leren?

Ook dan ben je bij Scuba College aan het juiste adres !

Bijna wekelijks hebben wij nieuwe mensen die het duiken willen leren.
De standaard cursus die je hiervoor volgt is de Padi Open Water..

Het eerste deel van de cursus bestaat uit 5 zwembadmodules (planning ervan gebeurt in samenspraak en à la carte van de student)
Ondertussen studeer je thuis (via zelfstudie op je eigen tempo ) een theoretisch gedeelte. Je legt hier een examen over af na de vijfde zwembadmodule.
Het zwembadgedeelte en het theoretisch examen wordt gevolgd door 4 uitenwatermodules. Na de laatste buitenwatermodule ontvang je jouw PADI duikbrevet (wereldwijd en levenslang geldig)

Stap 1 – start je met OWD of eerst met een initiatie ?

Indien je het helemaal ziet zitten kan je je direct inschrijven voor de OWD cursus.
Maar wil je dolgraag de onderwaterwereld ontdekken in binnen- en buitenland en twijfel je of duiken wel iets is voor jou? Begin dan met een initiatie in het zwembad. Dit kan iedere zaterdag of vrijdag (indien gewenst). Tijdens deze initiatie leer je door een ervaren instucteur of divemaster de basisbegrippen en leer je het materiaal kennen. Vervolgens duik je onder begeleiding in ons zwembad. Dit is de uitgelezen kans om er achter te komen of duiken jou wel ligt. Deze initiatie kost je 10 euro. Maar als je beslist om de cursus aan te vatten, kan je deze 10 euro gebruiken bij wijze van korting op je OWD cursus.

Stap 2

Een opleiding volgen bij ons betekent een professionele begeleiding, met picobello duikmateriaal. Geen snel-snel instant cursus, maar wel opleiding in alle rust, comfort en veiligheid. Volgen van de lessen is ofwel individueel, ofwel in kleine groepjes (2-4 personen), maar nooit massa-productie.
De lessen in het zwembad gaan door op zaterdagnamiddag of vrijdagavond indien gewenst. De openwaterduiken gaan door op zaterdagvoormiddag om 9u00 en op donderdagavond vanaf om 19u00.

Stap 3

Nu ben je een gebrevetteerd open water duiker en kan je 100% genieten van je duiken op vakantie.


Voor alle verder info en vragen, stuur gerust een vrijblijvend mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.