Locatie & Planning

Theorie
Voor de planning en locatie van theorielessen, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0488/41.11.96

 

Zwembad
De zwembadlessen gaan door op zaterdagnamiddag van 13u45 tot 17u00 in het Maanhoevebad, Maanhoeveweg 32 te Sint-Katelijne-Waver
En op vrijdagavond van 20:30 tot 22:00 in zwembad De Nekkerpool in het Provinciaal sport en recreatiecentrum De Nekker te Mechelen.
Voor de planning van de zwembadlessen, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0488/41.11.96

Let op! In De Nekkerpool te Mechelen zijn losse zwemshorts verboden!
zwembroeken

 

Buitenwater
De buitenwaterlessen gaan door in het Provinciaal sport en recreatiecentrum De Nekker te Mechelen. Dit is een 65ha groot domein met een meer van 30ha waarop vele watersporten beoefend worden, waaronder het duiken.

Provinciaal Sport- en Recreatiedomein De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen

Wij doen onze buitenwaterlessen iedere zaterdag van 9u00 tot 12u00 en iedere donderdagavond tijdens de zomermaanden vanaf 19u00.

Toegang tot het recreatiecentrum De Nekker is gratis voor onze cursisten. Bekijk hier het plan en de route naar de duikparking.


(Let op: ons altijd op voorhand op de hoogte brengen zodat wij de mensen van De Nekker het correcte aantal duikers kunnen meedelen)

Zie ook www.denekker.be