Leren duiken

Wat is DUIKEN?Price tag

Ontsnappen naar een andere wereld. Als je duikt met perslucht word je meegevoerd  naar een andere wereld met nieuwe kleuren, vormen, structuren, dieren en planten – een wereld waarin de rollen die je vervult – partner, moeder, vader, vriend, vriendin – een nieuwe dimensie krijgen. Word sportduiker en ontsnap naar een vredige plek waar je tot rust komt en je inspiratie kunt opdoen.

Ontdekken van nieuwe plekken. Met perslucht krijg je de vrijheid de onderwaterwereld te ontdekken – van historische scheepswrakken en ongerepte riffen tot de mysteries van de zanduitgraving bij jou in de buurt. Word sportduiker en ontdek wat je hebt gemist!

Ondervinden van een band met de natuur; een gevoel van vrijheid en verandering. Door te duiken krijg je een band met de natuur. Het dompelt je onder in een nieuwe omgeving met nieuwe ervaringen. Het verandert je visie op het leven.
Word duiker en verander jezelf!

 

Hoe leren DUIKEN?

Als je wilt leren duiken is de PADI Open Water Diver cursus - de populairste duikcursus ter wereld - de beginnerscursus bij uitstek! Dit is jouw ticket voor een levenslang intens avontuur met het duiken en PADI, de belangrijkste en meest toonaangevende duikorganisatie ter wereld.

 

Waarom de PADI Open Water Diver cursus?

De PADI Open Water Diver cursus is ’s werelds meest gevolgde duikcursus. Het PADI Open Water Diver brevet is het meest gegeerde en herkende duikbrevet in de wereld, en laat je toe met een buddy zelfstandig te gaan duiken.
Het PADI Open Water Diver brevet wordt overal in de wereld geaccepteerd en blijft levenslang geldig!
Tijdens PADI Open Water Diver cursus zal je op een veilige, comfortabele en aangename manier leren duiken, en dit in je eigen taal en op je eigen tempo!

 

Wat zijn de deelnamevereisten?

Iedereen vanaf 10 jaar kan leren duiken! Bij aanvang van de cursus moet je wel een medische vragenlijst invullen om te kijken of je medisch in orde bent om te duiken. Ben je in behandeling bij een arts of heb je iets gehad wat een mogelijke risico factor kan zijn tijdens het duiken, dien je vooraf een arts te raadplegen. Heb je hierover een vraag, aarzel niet en stel ze ons!

 

Waaruit bestaat de cursus?? Wat is het lesschema?
De cursus bestaat uit een theoriegedeelte, zwembadlessen en buitenwaterlessen.

5 zwembadsessies
Deze gaan door op vrijdagavond van 20:30 tot 22:00 in het zwembad De Nekkerpool in het Provinciaal sport en recreatiecentrum De Nekker te Mechelen. Op zaterdagmiddag zijn er lessen in het zwembad "Maanhoevebad", Maanhoeveweg 32 in Sint Katelijne Waver. We verzamelen om 13u45 en de lessen duren tot 17u00. Soms is het mogelijk om 2 sessies te plannen op een zaterdag.

Theoriesessies
Zelfstudie aan de hand van het cursusboek en de DVD.

4 buitenwaterduiken
Welke georganiseerd worden op zaterdagvoormiddag om 9u00 en op donderdagavond tijdens de zomermaanden vanaf 19u. De buitenwaterduiken gaan door in Provinciaal Sport en Recreatiepark De Nekker (Mechelen). Alle nodige accommodatie is voorzien: we beschikken er over een eigen kleedkamer en douches.

 

FLEXIBILITEIT en KWALITEIT! Daar gaan we voor!

Als PADI duikcentrum bieden wij de deelnemers een grote flexibiliteit!

Jij bepaalt het tempo! Werk je in een ploegensysteem? Woon je iets verder af? Geen probleem! Wij werken niet met vaste cursusschema’s. Jij bepaalt zelf wanneer je een les komt volgen en dus ook hoe lang de cursus gaat duren. Snel of in een rustig tempo? Contacteer ons voor jouw persoonlijk cursusschema!

Scuba College staat voor kwaliteit.

Onze PADI Professionals staan klaar om jou in kleine groepjes (max. 2 a 3 leerlingen per instructeur) alle duikvaardigheden aan te leren. We nemen er ruim onze tijd voor om jou op een veilige en professionele manier te leren duiken. Op die manier zal je vol zelfvertrouwen samen met je buddy de prachtige onderwaterwerleld kunnen gaan verkennen.

 

Wat is de cursusprijs? Promoties?Price tag

De prijs van deze cursus bedraagt 379,00 euro. Dit is onze All In prijs!
Alle zwembadsessies, buitenwatersessies, het gebruik van het nodige duikmateriaal, brevetkosten, PADI cursusboeken bestaande uit een logboek, PADI Open Water Diver cursusboek en DVD zijn inbegrepen.
Start je de cursus met 2 of meerdere personen?  Dan is de All in prijs vanaf de 2de deelnemer slechts € 359
Schrijf je nu in en wordt gratis lid van de Scuba College Duikclub tot het einde van het kalenderjaar !

 

DUIKEN IS FUN! START VANDAAG!

Ik wil inschrijven, hoe doe ik dat?

Neem contact op via het formulier of bel ons op 0488/41.11.96.
Je krijgt van ons alle nodige documenten en gegevens om je onderwater avontuur te starten!

Schrijf je hier in...