Tijdens de PADI-cursus Buitenwaterduiker (Open Water Diver) leer je wat je moet weten om duikend de onderwaterwereld te verkennen.
De meeste mensen vinden het een uitdaging die echt de moeite waard is. 

De PADI-cursus bestaat uit drie delen: Kennisontwikkeling, Beschutwaterduiken en Buitenwaterduiken.
De kennisontwikkeling gebeurt via zelfstudie waarin je de basisbeginselen, begrippen en termen die je moet weten om veilig en met plezier te kunnen duiken leert. Tijdens de beschutwaterduiken kun je duikvaardigheden leren en oefenen in een zwembad. Je maakt één of meer miniduiken met instructeur waarin je dezelfde stappen doorloopt als wanneer je een buitenwaterduik maakt. In vier buitenwaterduiken oefen je wat je hebt geleerd, breng je het in de praktijk en laat je zien wat je hebt geleerd op een plaatselijke duiklocatie. Het PADI-brevet Open Water Diver (buitenwaterduiker) toont aan dat je voldoet aan de cursusvereisten. Bij een dive center of resort willen ze je brevet zien voordat ze een duikuitrusting aan je verhuren, je duikfles vullen of duikexcursies reserveren. Als een PADI-Open Water Diver train je voor een maximumdiepte van 18 meter 
 en ben je gekwalificeerd om te duiken in omstandigheden die net zo goed of beter zijn als die waarin je hebt getraind. Het is slechts het begin van een leven lang vol van duikavonturen.

 Vereisten

  • 10 jaar zijn of ouder
  • Voldoende zwemvaardig
  • Medisch geschikt om te duiken

 Theorie via PADI E-learning

Of je nu helemaal vanaf het begin moet leren duiken of al een gebrevetteerde duiker bent, als je op een flexibele manier een duikcursus in je drukke leven wilt inpassen, dan zijn de online PADI-programma's iets voor jou. Je kunt direct beginnen met het theoretische deel van de cursus en dat in je eigen tempo doorwerken via PADI eLearning. Via deze aangename, interactieve lesmethode kun je op elk moment en op elke plaats waar je internetverbinding hebt studeren.

  • Stelt je in staat om te studeren en te leren door te bekijken, te luisteren, te lezen en te reageren met een dynamisch lesprogramma.
  • Biedt een jaar lang toegang tot het lesmateriaal, waarna je onbeperkte toegang krijgt tot een online versie van de cursus.
  • Maakt het mogelijk om op elk gewenst moment contact op te nemen met Scuba College als je een vraag hebt over de lesstof.
  • Maakt het mogelijk om snel het water in te duiken – en wat je geleerd hebt samen met je PADI-instructeur in de praktijk toe te passen.

pool Beschutwaterduiken

Tijdens de beschutwaterduiken ga je de theorie die je heb geleerd omzetten in praktijkoefeningen. Deze oefeningen gebeuren in een gecontroleerde omgeving onder professionele begeleiding op een beperkte diepte.

 Buitenwaterduiken

In de vier buitenwaterduiken breng je in de praktijk wat je reeds hebt geleerd op een plaatselijke duiklocatie.

Ons aanbod

Volledige set huuruitrusting met duikcomputer

Theorie via e-Learning

5 Besloten openwater sessies

4 Openwater trainings duiken

Certificering

Extra: 2 Openwater begeleide praktijkduiken gratis

Tot het einde van het jaar gratis lidmaadschap van onze duikclub

Opleiding op maat, eigen tempo, kleine groepen

€420*

BESTEL NU

* Bij inschrijving meerdere personen, vanaf de 2e persoon €400.