Tijdens de PADI-cursus Open Water Referall leer je wat je moet weten om duikend de onderwaterwereld te verkennen.
De meeste mensen vinden het een uitdaging die echt de moeite waard is. 

Met een PADI Open Water Referral, voltooi je enkele of alle twee fasen (kennisontwikkeling en beschutwater) voordat je het huis verlaat. Je kan het laatste deel van je duikcursus, de buitenwaterduiken (ook wel "check out dives" genoemd), overal ter wereld afmaken.

Anders gezegd, in plaats van 4-5 dagen op vakantie bezig te zijn met studeren en oefenen in een zwembad, kom je aan met het grootste deel van je open water cursus. Het laatste deel van de cursus duurt doorgaans anderhalve dag. Eenmaal gecertificeerd, kan je de rest van je tijd besteden aan het verkennen met je duikbuddy en het opdoen van extra duikervaring.

 Vereisten

  • 10 jaar zijn of ouder
  • Voldoende zwemvaardig
  • Medisch geschikt om te duiken

 Theorie via PADI E-learning

Of je nu helemaal vanaf het begin moet leren duiken of al een gebrevetteerde duiker bent, als je op een flexibele manier een duikcursus in je drukke leven wilt inpassen, dan zijn de online PADI-programma's iets voor jou. Je kunt direct beginnen met het theoretische deel van de cursus en dat in je eigen tempo doorwerken via PADI eLearning. Via deze aangename, interactieve lesmethode kun je op elk moment en op elke plaats waar je internetverbinding hebt studeren.

  • Stelt je in staat om te studeren en te leren door te bekijken, te luisteren, te lezen en te reageren met een dynamisch lesprogramma.
  • Biedt een jaar lang toegang tot het lesmateriaal, waarna je onbeperkte toegang krijgt tot een online versie van de cursus.
  • Maakt het mogelijk om op elk gewenst moment contact op te nemen met Scuba College als je een vraag hebt over de lesstof.
  • Maakt het mogelijk om snel het water in te duiken – en wat je geleerd hebt samen met je PADI-instructeur in de praktijk toe te passen.

pool Beschutwaterduiken

Tijdens de beschutwaterduiken ga je de theorie die je heb geleerd omzetten in praktijkoefeningen. Deze oefeningen gebeuren in een gecontroleerde omgeving onder professionele begeleiding op een beperkte diepte.

 Buitenwaterduiken

De buitenwater duiken van deze cursus kan je doen op een locatie naar keuze. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om deze te doen tijdens je vakantie. Zo kan je goed voorbereid vertrekken en verlies je geen kostbare vakantietijd in het leren van de theorie en het uitvoeren van de beschutwaterduiken.

Ons aanbod

Volledige set huuruitrusting met duikcomputer

Theorie via e-Learning

5 Besloten openwater sessies

Tot het einde van het jaar gratis lidmaadschap van onze duikclub

Opleiding op maat, eigen tempo, kleine groepen

€279

BESTEL NU