Sluit je aan bij de top in recreatief duiken en leef het duikleven van een PADI Master Scuba Diver. Als je het Master Scuba Diver-brevet hebt behaald behoor je tot de elite van gerespecteerde duikers die dit brevet hebben verdiend op basis van zowel hun enorme ervaring als de gedegen training die ze hebben gehad. Minder dan twee procent van alle duikers bereiken ooit dit niveau. Laat je Master Scuba Diver-pasje zien en mensen weten meteen dat jij in veel soorten duikomgevingen veel tijd onder water hebt doorgebracht en de nodige duikavonturen beleefd hebt.

Eigenlijk zou elke duiker van minimaal 12 jaar oud zijn zinnen moeten zetten op het behalen van het Master Scuba Diver-niveau.

De weg daar naar toe begint met het behalen van het PADI Open Water Diver-brevet, gevolgd door het PADI Advanced Open Water Diver- en PADI Rescue Diver-brevet (of gelijkgestelde certificering van andere duiktrainingsorganisaties). Je moet daarnaast vijf PADI Specialty Diver-brevetten behalen en minimaal 50 duiken hebben gemaakt en gelogd.

Bekijk samen met Scuba College wanneer en hoe je de duikavontuurlijke reis kunt maken met bestemming het PADI Master Scuba Diver-brevet.

 Vereisten

  • 12 jaar zijn of ouder
  • Rescue diver
  • 50 gelogde duiken
  • 5 Padi specialty certificaten behaald hebben

Ons aanbod

Volledige set huuruitrusting

Prijs op aanvraag

BESTEL NU